Új jelszó kérése

Szállítási díj: 999 Ft

Kategóriák

Termékajánló

Kövess minket

Csatlakozom a klubhoz!

Összehasonlítás

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
9:00-16:30;9:00-16:30;9:00-16:30;9:00-16:30;9:00-16:30
2016.01.21 16:20

Perui Kovaföld

 

A Perui kovaföld fantasztikus „karrierje”

Az emberiség kultúrtörténetében sokszáz éve van jelen. Igazi karrierje azonban csupán az utóbbi pár évben bontakozott ki. Szakirodalma erőteljesen megnőtt, ezzel párhuzamosan világforgalmának mennyisége is.

Az emberiség kultúrtörténetében sokszáz éve van jelen. Igazi karrierje azonban csupán az utóbbi pár évben bontakozott ki. Szakirodalma erőteljesen megnőtt, ezzel párhuzamosan világforgalmának mennyisége is.


Nobel-díjas állást foglal…
A Perui kovafölddel és legfontosabb tartalmi elemével, a szilícium-dioxiddal (SiO2) kapcsolatos lényegi szemléletformálás a Nobel-díjas Adolf Butenandt professzor 1939.évi bizonyításával kezdődött, miszerint az élet szilícium-dioxid nélkül nem létezhet... További jelentős szellemi háttér Barbara Hendel 2003-ban megjelent könyve („Víz és Só”), amelyben a szerző – többek között - kijelenti: „A szilícium-dioxid a legfontosabb ásványi anyag az emberi egészségre!”.

Nagyágyú” amerikai engedélyez…
Az átütő siker a közelmúltban következett be, amikor - korlátozás nélküli - alkalmazását az amerikai élelmiszer- és gyógyszerfelügyelet (Food and Drug Administration, FDA) is engedélyezte. Aki némi tájékozottsággal bír az említett szervezet tekintélyéről, elvi és gyakorlati szigoráról, az megfelelően értékeli ezt a lépést…

A kovaföld minden egyes sejtünket „kezelésbe veszi”

A kovaföld őskori tengeri lerakódásból keletkezett makro-molekuláris, természetes anyag. Kiterjedt intenzív és érdekes mechanizmus szerint érvényesülő (!) tisztító-méregtelenítő hatása révén minden egyes sejtet (!) képes megtisztítani. E tulajdonsága alapozza meg gyógyító és egyéb funkcióját, elsősorban azért, mert a szennyeződések eltávolításával a szervezet immunerői mentesülnek a felesleges terhektől és a fontosabb feladatokra koncentrálhatnak…A káros lerakódásoktól megszabadított bélrendszerből, könnyebben felszívódnak az éltető tápanyagok is, helyreáll a bélflóra egyensúlya, ezáltal az immunrendszer működése is jobb, hatékonyabb lesz.

Gyógyító a tengerfenékről


A kovaföld tehát megkövesedett ősi kovamoszatok váza por alakban a tengerfenékről. Mint ilyen, garantáltan mentes szennyeződésektől. Ez utóbbiak alapján mondhatjuk el, hogy a föld megnevezés – esetlegesen zavaró asszociációk miatt - nem igazán helytálló...

Keménységet, ugyanakkor rugalmasságot is kölcsönöz…

A Perui kovaföld természetes forrása szervezetünk számára hasznosítható szilícium-dioxidnak (SiO2), amely sejtjeink egyik legfontosabb alkotó része, miután biztosítja a kötőszövetek sejtjeinek keménységét, szilárdságát és rugalmasságát egyaránt. Hasznos még a haj, a bőr és a köröm egészségének szempontjából is, 15-féle ásványi anyag és nyomelem tartalmának köszönhetően. (Szilícium-dioxid hiány esetén megemelkedik a koleszterinszint, lassabban gyógyulnak a sebek és a törések, gyakoriak a bőrproblémák, a hátfájás és a fülzúgás, rossz az emésztés, gyengül a fizikai és szellemi teljesítmény és még sorolhatnánk...)

A szilícium-dioxidnak, mint a kovaföld alkotójának közvetlen (!) „immunrendszeri funkció” is tulajdonítható: fogyasztása fokozza a nyiroksejtek szaporodását és aktiválja a szervezetet védő fehérvérsejteket!

A kovaföld mikroszkopikus képe érdekes szerkezetet mutat: valójában nagyon kemény (a keménységi skálán 7-es, a gyémánt 9-es) „miniatűr hengerek” milliónyi tömege, mindegyikük tele lyukakkal…

A milliónyi kovaföld-henger keresztülgördülvén a vékony- és vastagbélen, „ledörzsöli” a bélfalakat. Azaz fizikai-mechanikai módon méregteleníti a szervezetet, így nincs semmiféle kémiai behatása…

Ugyanakkor igen hatékony a kovaföld hatása, ugyanis néhány hónap elteltével tökéletes a bélfalak tisztítása.

Az öregedés ellen…
A szilícium-dioxid megtalálható a vérben és a legfontosabb szervekben is. Az átlagos emberi test, kb. 7 grammot tartalmaz és ez messze meghaladja más fontos ásványi anyagok és nyomelemek mennyiségét. Ezért is annyira fontos a szervezet ellátása vele, az élet korai szakaszában, mert később az öregedés folyamán a szövetekben lévő mennyisége meredeken csökkenni kezd…

A szilícium-dioxidnak fontos hatása van az összes ásványi anyag teljesebb felszívódására. Nem halmozódik fel a szervezetben, vízben oldódó, ezáltal könnyen felszívódik a bélfalon, de gyorsan kiürül, ezért napi fogyasztása indokolt. (A vizsgálatok nem találtak semmilyen káros mellékhatást...)


Egyetlen gramm Perui kovaföld 300 m2 bélfelületről képes felszívni és kivezetni a gyulladásos folyadékot, miközben a természetes bélflórát tovább erősíti. Jótékony hatását szinte egyedülálló, mondhatnánk meghökkentő (!!!) módon fejti ki: Egyrészt a szilícium-dioxid képes megkötni és eltávolítani a mérgeket, másrészt, az apró hengerek mozgásuk közben elnyelik a baktériumokat, gombákat, vírusokat, endotoxinokat, gyógyszer- és növényvédőszer-maradványokat, drogokat, nehézfémeket. (Csapdába esnek a hengerekben és kiürülnek a szervezetből).

A véráramban is hat…

Bár a kovaföld szinte egyáltalán nem szívódik fel, a benne található szilícium-dioxid egy része mégis bekerül a véráramba, amely így elvégzi az érrendszer tisztítását is. Ennek hatására, a kovaföld fogyasztása csökkenti a többek között a plakkosodásért (érszűkület) felelőssé tehető rossz (LDL) koleszterin szintjét, valamint a vérnyomást, ezzel járulva hozzá a szív-és érrendszeri megbetegedések megelőzéséhez. (A tiszta érfalon nincs helye a gyulladásnak. Legújabb kutatási eredmények szerint a koleszterin a gyulladásban lévő érfalon képes csak letapadni).

Alzheimer ellen...

A Perui kovaföld-szerkezetéből adódóan-hatékonyan képes kivezetni a baktériumokat, vírusokat és nehézfémeket a szervezetből.

A tudósok szerint az Alzheimer-kór összefügg az alumínium agyban történő felhalmozódásával… A Perui kovaföld csökkenti az alumínium felhalmozódást és kivezeti a nehézfémeket a szervezetből.
A női szépség szolgálatában: a kovaföld fogyasztásával már rövid távon látványosan javulhat a körmök, a haj és bőr állapota. Alig néhány hét alatt a bőr kisimul, rugalmasabb lesz, eltűnhetnek az öregedési foltok, a kovaföld megállítja a korai ráncok kialakulását, miután a kötőszövetek alkotó elemeiben (kollagén, elasztin stb.) nagy mennyiségben tartalmaznak szilícium-dioxidot, a hajszálak megvastagodnak és csillogóvá válnak, a körmök kifényesednek.

A kovaföldet tartalmazó termékek használata különösen előnyös a problémás és érzékeny bőr kezelésére, allergiás, pattanásos, irritált vagy ráncosodásra hajlamos bőrtípusok ápolására, mivel a kovaföld természetes ható ereje miatt hidratálja a bőrt és pótolja az elvesztett ásványi anyagokat.

Mivel gyorsítja a szervezetben elraktározódott zsírok bomlását, a kovaföld a súlyvesztésben is segít.

Narancsbőr és fogyás

A salakanyagokat a szervezet, az egészség védelme miatt, a zsírszövetekben raktározza el. Becsomósodásuk látható a bőr felületén is. A salakanyagok kitisztulása kizárólag a nyirokrendszeren keresztül történhet, melyet Perui kovafölddel és mozgással érhetünk el.

A szilícium-dioxid hatékonyan megküzd a csontok és fogak leépülésével valamint csökkenti azok gyulladását.

Csontritkulás esete…

A kovaföld ásványi anyag és nyomelem tartalmának köszönhetően jótékony hatással van a csontozatunk egészséges fenntartásához, így kimondottan ajánlott olyan emberek számára, akik csontritkulástól szenvednek vagy szeretnék elkerülni ennek jövőbeli kialakulását, ami napjainkban már fiatal korban is egyre gyakrabban okoz problémákat.

Emésztési folyamat
A tiszta, egészséges vastagbél távol tartja a polipokat, daganatokat, fekélyeket. Kovaföld segít…

Dr. Wirth Gyula kandidátus

 

Ha szeretne még több hasonló blog bejegyzést iratkozzon fel hírlevelünkre itt!