Új jelszó kérése

Az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás, ami vitamin-és tápanyagdús nagyon fontos, ezt mindannyian tudjuk. Vannak azonban olyan napok, amikor egyszerűen nem jut időnk arra, hogy gondosan összeállított menüt fogyasszunk. Ilyenkor egyet tehetünk, a lehető legjobb gyors megoldásokat kell bevetünk vércukor- és energiaszintünk érdekében. Ehhez hoztunk most tippeket!

2019-re a tejcukor, tejfehérje allergia és érzékenység szinte népbetegséggé vált. Ennek és az egészséges életmód terjedésének köszönhetően előtérbe kerültek a tejet és tejtermékeket helyettesítő alternatívák, így a kókuszkrém is. De mi is pontosan a kókuszkrém, miért egészséges és hogyan lehet a legfinomabb? Összegyűjtöttük a válaszokat!

A hozzátáplálás minden kismama számára egyszerre fontos és kényes téma. Fontos, mert senki nem szeretné elrontani. Kényes pedig azért, mert a felmerülő alapkérdésekre, mikortól, mit, mennyit és hogyan legalább száz különböző választ találunk egy félperces kereséssel az interneten. Most tiszta vizet öntünk a pohárba, ismerd meg az Életmód ABC alapelveit!

Abban biztosan egyetértünk, hogy az újévi diéták és az egészséges életmód legnagyobb buktatója a nassolás, amiről szinte lehetetlen tűnik a lemondás. A tiltás és az önsanyargatás soha nem vezet célra, ha ezzel a két módszerrel igyekszünk elérni célkitűzéseinket, a kudarc garantált. Helyettük válasszuk a tudatosságot, nassoljunk egészségesen. Hogyan? Mutatjuk!

Az agavé szirup korábban inkább csak az amerikai filmekből és főzőműsorokból volt ismert, hiszen a világ azon feléről, az USA déli részéről és Közép-Amerikából származik. Ez az egykoron kicsit talán luxuscikknek számító édesítő ma már könnyen elérhető hazánkban is. Miért érdemes kipróbálnod és a fehér cukrot agavé szirupra cserélnéd? Itt megtalálsz minden információt!

Az év eleje mindig döcögősen indul, otthon és a munkahelyen is. Nehezen vesszük fel újra a ritmust, a korábban rutinnak számító feladatok is megterhelőek lehetnek. Ennek oka valahol a téli depresszió, a szürke idő és a karácsonyi szünet bermuda háromszögében keresendő, de inkább keressünk rá megoldást: pörögjünk fel egészséges kávéval!

 

2019.01.03 08:00

Gyermekünknek a legjobbat szeretnénk adni, ezért nem kötünk kompromisszumot akkor sem, ha a babakozmetikumok kiválasztására kerül sor. Mire érdemes figyelni, milyen kozmetikumot válasszunk, mely összetevőket kerüljünk el, és egyáltalán miért fontos a körültekintő bababőrápolás? Összegyűjtöttük a válaszokat!

  

Bár a karácsony a szeretet ünnepe, sajnos sokszor másról sem szól, mint a stresszes készülődésről, a fárasztó és véget nem érő hajszáról az ajándékok után. Ezek mellett még jó adag kimerültséggel kell számolnunk, ami az év végi hajtás számlájáról írható, így tulajdonképpen megtépázva esünk be a karácsonyfa alá. Ez csak türelmetlenné tesz minket, nem csoda, hogy a családi viták is könnyebben lángra lobbannak. Ha nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettük volna, nincs minden veszve, pár praktikával kilábalhatunk az átmeneti gödörből. Nézzük, melyek ezek!

Nem túlzás azt állítani, hogy hetek óta tombol a karácsonyi láz. Mindenhonnan ünnepi dallamok szólnak, a városokat ellepték a fények, az otthonokat pedig szorgos kis manók díszítették fel. Ha már csak a sütemények hiányoznak, ne nyúljunk a fehér liszt és a cukor után, válasszunk egészséges alapanyagokat, tegyünk egészséges süteményeket az asztalra. Jöjjön a 3 legjobb recept, ami pillanatok alatt elkészül!

Nem kérdés, hogy bébiételből a legjobbat és csakis a legjobbat választjuk. Nem köthetünk kompromisszumot a legkisebbek étrendjénél, csak ellenőrzött, magas minőségű és természetes alapanyagok jöhetnek szóba. Miért ragaszkodunk a bio minősítéshez? Jöjjenek a tények feketén, fehéren!

Pár éve a csapból is az folyt, hogy csak kókuszzsírral lehet kielégítően egészségessé és alakbaráttá tenni táplálkozásunkat. Igazi univerzális alapanyaggá tette a modern kor, hiszen sorra jelentek meg az átalakított receptek, amelyek olaj és más zsiradék helyett kókuszzsírt használnak. Sütéshez, főzéshez, nyers ételek készítéséhez, de még szépítkezéshez is alkalmazták. Mára már kicsit árnyaltabb a kép, hiszen sok kutatás megkérdőjelezi a kókuszolaj egészséges mivoltált. Nézzük meg, mi az igazság!

Az egészséges életmód nem merül ki a tudatos étkezésben, ugyanis otthonunk takarításakor, tisztálkodás és szépítkezés közben milliónyi káros, mérgező, mesterséges kémiai vegyülettel érintkezünk. Ezek gyengítik immunrendszerünk védekezőképességét, felhalmozódnak szervezetünkben és hormonális vagy más szervi problémákat is okozhatnak. Télen különösen fontos bőrünk, azaz elsődleges védelmi rendszerünk ápolása. Ehhez hoztunk most biotippeket.

A kenderről először nem biztos, hogy csupa pozitív dolog jut eszünkbe, hiszen sokan a könnyű drogként is használható marihuánával teszik egyenlővé. A kender azonban az egyik legrégebbi gyógynövény, amit termesztünk áldásos egészségügyi és gyógyító hatásai miatt. Miért fontos használata és hogyan illeszthető be az étrendbe? Itt vannak a válaszok!

123...5
argep.hu olcsobbat.hu loveallhelpall.org ujarkereso.hu