Új jelszó kérése

Szállítási díj: 999 Ft

Termékajánló

Kövess minket

Csatlakozom a klubhoz!

Összehasonlítás

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
9:00-16:30;9:00-16:30;9:00-16:30;9:00-16:30;9:00-16:30

Annyi mindent olvashatsz a méregtelenítésről, de egy dolog általában közös bennük. A pro és kontrák mögött valójában hitbeli és nem szakmai meggyőződések lapulnak. A mostani írásunkkal, amennyire csak lehet, tisztába teszünk nagyon sok mindent a szervezet tisztításával kapcsolatban. Csapjunk is bele.

 

életmódAbc

Az első cikkünkben némi felvezetés után rátértünk arra, hogy miért nem működnek az újévi fogadalmak. Most ezt egy picit tovább boncolgatjuk, és azt is megnézzük, hogy mi az, ami viszont működik. 

 

életmódAbc

 

Biztosan te is észrevetted már, hogy a tél végére sokan elfáradnak, feszültebbé, ingerlékenyebbé válnak. Nem bennük van a hiba, velük együtt sok millióan éreznek így világszerte. Lehet, hogy te is. Ilyenkor hajlamosak vagyunk az okot kívül keresni, pedig a megoldás, szó szerint bennünk van.

 

életmódAbc

 

Új év, tiszta lap, nagy fogadkozások. Ismerős? Nekilendülünk igazán lelkesen, újfent elhatározzuk, hogy na, ez az esztendő aztán tényleg fordulópont lesz, és mindenen változtatunk. És ha lehet egyszerre. Aztán pár hónap múlva, éppen chipset majszolva a TV előtt rádöbbenünk, hogy megint nem sikerült kitartani.

 

életmódAbc

Nagyobb mennyiségű C-vitamin fogyasztása megvéd a felnőttkori magas vérnyomás kialakulásától, derült ki egy tanulmányból. A Dr. Gladys Block által vezetett kutatócsoport a kaliforniai Berkeley egyetemen úgy találta, hogy a vérben deciliterenként 1 mg-al több C-vitamin hozzávetőlegesen 4,1 Hgmm-el csökkenti mind a szisztolés (magasabb), mind a diasztolés értékét a vérnyomásnak.

2016.11.26 08:00

Szinte nem fordul meg nálam beteg, akinek ne javasolnám, hogy egyen színes gyümölcsöket. Erre bíztatom ma Önt is.

Bár anyáink nem tudták pontosan, hogy miért a citrom, a mandarin és a narancs a legjobb téli egészségforrás a gyerekeik számára, mégis a tél beálltával ezeket vették nekünk – már amikor lehetőségük volt megvásárolni. Talán azt hitték, hogy a c-vitamin tartalma az egyetlen egészség megőrző vagy gyógyító összetevő. Messze áll ez a valóságtól.

Ugye mindenki ismeri az optimista és a pesszimista nézőpont közti ellentmondást. Ugyan azt a dolgot két különböző szemüvegen át nézve más értékelést vonhatunk le. Ez jutott eszembe, amikor elolvastam egy pesszimista cikket az egyik vezető hazai lapban a bíbor kasvirág (echinacea) hatásáról végzett kutatás értékeléseként. Mennyire hatékony a kasvirág?

Egy 13 éven át tartó követéses vizsgálat igazolta azt a korábban felfedezett, ám nem bizonyított eredményt, miszerint a D-vitamin ellátottság az élet korábbi szakaszaiban előnyösen befolyásolja az időskori kognitív képességek romlását.

A kínaiak különleges érzékkel rendelkeztek az emberi testtel és működésével kapcsolatosan.
A kínaiak már az i.e. 25. században ismerték a fokhagymát, és olyan fontos, jelenleg is használt fűszernövényeket, mint a fahéj, a gyömbér vagy a bors.

Webáruház készítés