Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

TOP termékek

Kövess minket

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Healthy juicer elektromos búzafűprés 1 db

Healthy juicer elektromos búzafűprés 1 db

Healthy juicer elektromos búzafűprés 1 db

Rendelhető
79 294 Ft
Nem vásárolható!
A vásárlás után járó pontok: 793 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
1+  db
-
79 294 Ft/db
2+  db
-1%
78 501 Ft/db
3+  db
-2%
77 708 Ft/db
4+  db
-3%
76 915 Ft/db
5+  db
-4%
76 122 Ft/db
Termékleírás

Healthy Juicer ELEKTROMOS PRÉS búzafű- zöldség- és gyümölcsprés

Az elektromos búzafűprés egy többfunkciós konyhai robotgép!
Színválaszték: Fehér, Fekete, Ezüst
A teljes értékű táplálkozás elengedhetetlen eszköze a háztartásban. Mindent tud ha darálásról, préselésről van szó! Kíméletes, préselés lassú fordulatszámon: 76 fordulat/perc. Kíméletes préselés maximális lényerés.
Búzafűlé készítés
1.lépés
– Vágjon le egy maroknyi tönköly búzafüvet, (a füvet kevéssel a mag fölött kell elvágni késsel vagy ollóval). Optimális tápértéke akkor van, ha a hosszúsága 17-25cm közötti. A friss búzafű növesztéséhez használja a HELTHY SPROUTER csíráztató tálcát. Egészsége érdekében javasoljuk, hogy csak vegyszermentes Bio Csíráztató földet, és Bio Búzafűmagot, illetve Friss Bio Búzafüvet préseljen ki. A bizonytalan forrásból származó termékek műtrágyával, vegyszerekkel kezeltek, és veszélyesek lehetnek .
2.lépés
– A föld, piszok, és por eltávolítása érdekében préselés előtt öblítse le a fűszálakat majd rázza le a maradék vízcseppeket.
3.lépés
– Fogjon meg egy jó ujjnyi vastagságú csokor füvet és helyezze a prés tölcsérébe.
4.lépés
– Nyomja meg az indító gombot és a gép automatikusan kipréseli a füvet. Több csokor fűre lesz szükség, mire megfelelő nyomás keletkezik a présházban ahhoz, hogy elkezdjen lecsorogni a búzafűlé. Használja a betoló rudat ha szükséges.
5. lépés
A Healthy Juicer elektromos búzafűprés az első kipréselt adagot újra helyezze a tölcsérbe, mert a kezdeti alacsony nyomás miatt ez még több nedvességet tartalmaz. Ha a préselés során a búzafű rátekeredne a hengerre, vagy megrekedne a présházban, kapcsolja ki a gépet, és nyomja meg a „ REV” gombot a dugulás feloldására, majd indítsa újra a gépet és folytassa a préselést. SOHA NE TÖMJE TELE A CSÖVET BÚZAFĹ°VEL, APRÁNKÉNT ADAGOLJA! Így használva rendszerint nem szükséges a betoló rudat használnia. Más, hasonló füvek présélésénél is az előzőekben leírtaknak megfelelően járjon el.
Felhasználás: Gyümölcs és Zöldség préselés, Mogyoróvaj készítés, Tészta és nudli készítés, Bébiételek, Jeges desszertek, jégkása készítése, Hűsítő gyümölcsjoghurt készítéséhez
Összetevők: prés, mérőedény szűrővel, tartozékok szarvacska, spagetti, széles metélt tészta készítéséhez, gyümölcspréseléshez.
A termékre a vásárlástól számított 2 év szavatosság biztosított.

Színválaszték: Fehér, Fekete, Ezüst

Tudnivalók
Kiszerelés
1 db
Beszállító
Herbaház
Cikkszám
4895039100953
Tömeg
1,01 kg/db
Vélemények
További ajánlataink