TOP termékek

Kövess minket

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Naturhelix testgyertya natúr 10 db

Naturhelix testgyertya natúr 10 db

Naturhelix testgyertya natúr 10 db

Rendelhető
3 410 Ft
A vásárlás után járó pontok: 34 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
1+  db
-
3 410 Ft/db
2+  db
-1%
3 376 Ft/db
3+  db
-2%
3 342 Ft/db
4+  db
-3%
3 308 Ft/db
5+  db
-4%
3 274 Ft/db
Termékleírás

Milyen módon hat a testgyertya?
Az orvostudomány által is elismert gyógyászati módszerek, a hagyományos kínai orvoslás, az akupresszúra, az akupunktúra és a reflexológia is használja a meridiánok rendszerét. A meridiánok az emberi testben található energia vezetékek melyek az életenergiát, a chi-t szál­lít­ják. A fő meridiánok pontjainak (aku­presszú­rás/aku­punktúrás pontok) rend­szerét, helyét és hatását 2006-ban az ENSZ Egész­ségügyi Világ­szervezete, a WHO is elismerte. Ezek a pontok általában nyomásérzékenyek, sok receptort tartalmaznak, valamint légző­pon­tokként fokozott a széndioxid leadásuk. Ezen pontok stimulálásával az energiaáramlás befolyásolható, a tünetek enyhíthetők, ebben lehet segítségünkre a testgyertya.

Alkalmazás módja:
Kérjük használat előtt tanulmányozza a termékhez mellékelt tájékoztató hátoldalán található leírást! Használata egyedül, önmagunkon nem ajánlott!

Szokásos kezelési folyamat: 
az első héten minden nap, a második héten pedig minden második napon egy – egy gyertya elégetése a kezelendő pontokon. Nehezen elérhető helyen lévő vagy speciális problémát kezelő pontoknál kérje képzett természetgyógyász tanácsát

Tudnivalók
Kiszerelés
10 db
Beszállító
Herbaház
Cikkszám
5999882290201
Tömeg
101 g/db
Vélemények
További ajánlataink