Deocamdată pagina este ÎNCHISĂ!
Vă rugăm încercați mai târziu.

TOP produse

FULFIL

Urmați-ne

Partener de călătorie

VITAKING HYALURONIC ACID + COLLAGEN 60DB

VITAKING HYALURONIC ACID + COLLAGEN 60DB

VITAKING HYALURONIC ACID + COLLAGEN 60DB

A hialuronsav szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme.
Az életkor előrehaladtával a termelése csökken.
A kollagén szintén a kötőszövet építőeleme. 
Hialuronsavat és kollagént tartalmazó készítmény. A hialuronsav és kollagén a kötőszöveteink legfontosabb építőelemei...

Detalii
Pe stoc
4 059 Ft
Preț unitar: 68 Ft/db
Punct bonus: 41 Ft
Discount cantitativ :
1+  db
-
4 059 Ft/db
2+  db
-1%
4 018 Ft/db
3+  db
-2%
3 978 Ft/db
4+  db
-3%
3 937 Ft/db
5+  db
-4%
3 897 Ft/db
Descriere

Vitaking Hyaluronic Acid + Collagen 60 db

A hialuronsav szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme.
Az életkor előrehaladtával a termelése csökken.
A kollagén szintén a kötőszövet építőeleme. 
Hialuronsavat és kollagént tartalmazó készítmény. A hialuronsav és kollagén a kötőszöveteink legfontosabb építőelemei.
Leginkább a sportolók, a fizikai munkát végzők és a 40 év felettiek (40 éves kor felett a szervezetben jelentősen csökken a termelődése) számára igen célszerű ez a kiegészítés.

Napjaink egyik titokzatos, mégis népszerű anyaga

Hasonlóan az aminosavakhoz a kollagénhez, és elasztinhoz, ez a sav is része szervezetünknek, tehát szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme. Ez a kis titokzatos anyag – a hialuronsav – felelős a szöveteink (csont, porc, bőr, izom) rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. A kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv (pl. bőr) rugalmasságát és feszességét.

Mennyisége az újszülöttek kötőszövetében a legnagyobb, termelődése a húszas életévekben csökkenni kezd. A negyven éves kor a vízválasztó, ugyanis ekkor a hialuronsav termelődése a felére csökken, hatvan éves korra pedig a bőr hialuronsav mennyisége 10%-a az eredetinek.

Csökkenő a hialuronsav termelés

A hialuronsavat a kötőszöveti sejtek és az ízületekben a hyalinporc sejtek folyamatosan termelik, de az életkor előrehaladtával vagy betegség következtében termelődése folyamatosan csökken.

A hialuron a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és feltölti a sejtek között lévő állományt. A meglévő kollagén rostok közötti keresztkötéseket állítja helyre, a kollagén és elasztikus rostokat újraképzésre serkenti. Szervezetünkben elsődleges feladatát a porcok alkotóelemeként látja el.

Kollagén

A kollagén a szervezet legfontosabb építőeleme, és a testünkben lévő fehérjék mintegy 30% -át teszi ki. A kollagén a legfontosabb strukturális fehérje, amely összetevője valamennyi kötőszövetnek, beleértve a bőrt, az inakat, az ínszalagokat, a porcokat és a csontokat. Lényegében a kollagén erős és rugalmas, és a “ragasztó”, amely mindent együtt tart. (A kollagén neve görög eredetű, a görög κόλλα (kólla) szóból ered, mely ragasztót jelent.)

Aktív hatóanyag 1 kapszulában

Hialuronsav 60 mg
Kollagén                                                                                       280 mg

 

Info produs
Beszállító
Herbaház
Numar articol
5999561256351
Masa
101 g/db
Recenzii
Produse similare