TOP produse

FULFIL

Urmați-ne

Partener de călătorie

Blnce pro15 élőflórás étrend kiegészítő 500 ml

Blnce pro15 élőflórás étrend kiegészítő 500 ml

Blnce pro15 élőflórás étrend kiegészítő 500 ml

Disponibil
7 759 Ft
Preț unitar: 16 Ft/ml
Punct bonus: 78 Ft
Descriere
Élőflórás étrend-kiegészítő. 15 élő probiotikus törzzsel 100%-ban természetes összetevőkkel, Kelp tengeri algával , gyógynövény kivonatokkal.

Korunkban a tudomány nagy hangsúlyt helyez a probiotikumok rendszeres bevitelére, amelyek €“ a bélflóra részeként €’ az immunrendszer kulcstényezői. A jótékony bélbaktériumok nagy szerepet kapnak a bélrendszeri védelem fenntartásában és az allergiás folyamatok visszaszorításában. A K-, B1-, B2- és B12-vitamin termelése mellett védik a bélnyálkahártya épségét, és számos betegség (egyes rákbetegségek, szív- és érbetegség, elhízás, fertőzések stb.) megelőzését szolgálják. A probiotikus törzsek bevitele révén a szervezet védekezőképessége növelhető, teherbíró és teljesítőképessége javítható.

Ha a bélbaktériumok összetételében változás áll be, akkor a bélrendszerben fermentációs zavar alakul ki. Ez jelentősen módosíthatja a lebontási és felszívódási viszonyokat, utat készítve ezzel az allergiás mechanizmusok, a vastagbélrák és az epekőképződés számára. Sok esetben nyálkahártya-gyulladás, puffadás, emésztési zavarok vagy IBSZ figyelhető meg.

A Pro15 termék élőflórás (probiotikus törzseket tartalmazó), fermentált italkészítmény EM-technológián (Effective Microorganism) alapuló, erjesztéssel előállított termékfejlesztés. Különlegessége, hogy egyedi összetételben és kombinációban hordoz tizenötféle különböző törzset, amelyek túlnyomó része lakto- és bifidobaktérium.

A hasznos (probiotikus) mikrobákon kívül közel kilencvenféle neutrális mikroorganizmust tartalmaz, amelyek a káros baktériumok kompetitív (versengő) gátlását támogatják. A készítmény tartalmaz még természetes emésztőenzimeket, prebiotikumokat, gyógynövényeket, szerves savakat, és tápanyagokban, jódban gazdag Kelp tengeri algát (szimbiotikus összetétel).

Szintén különlegessége a terméknek, hogy folyadékalapú elegye az élő mikrobák 15 törzsének, ugyanakkor hűtést nem igényel, az egyensúlyi állapot beállása miatt.

A szakmai kutatómunka eredményeképpen az egyes kultúrák életközösséget alkotva, mintegy szimbiózisban élnek az elegyben, szobahőmérsékleten is. E forma előnye, hogy utazáskor is elvihető, gyorsan hasznosuló forma (nem igényel nedvesítést). A Pro15 élőflórás italkészítmény kizárólag természetes összetevőket tartalmaz (tejszármazékot nyomokban sem).

Összetétele: Tisztított és strukturált víz, SCD EM baktériumkultúra, gyümölcslé-koncentrátum (alma és szőlő), gyógynövénykivonat-keverék: kamilla, csipkebogyó, olajfalevél, orbáncfű, bodza, szibériai ginszeng, baktövis, cukornádmelasz, Kelp tengeri alga, nátrium-klorid.

Mikroorganizmusok: Bifidobacterium animalis ssp lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus buchneri, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus casei, Lactobacillus delbrueckii, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus diacetylactis, Lactobacillus lactis, Streptococcus thermophilus, Bacillus subtilis, Saccharomyces cerevisiae.

Felhasználás

Felnőtteknek 16 éves kor fölött naponta 15€“30 ml; 12€“16 éves kor között naponta 15 ml; 2€“12 éves kor között naponta 5€“15 ml. Várandósoknak is ajánlott. A probiotikus törzsek napi rendszerességgel fogyaszthatók (kiemelten antibiotikum szedése esetén), mivel az ételeinkből jellemzően már hiányoznak.

A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a vegyes és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot!
Info produs
Numar articol
5999565680176
Masa
500 g/db
Recenzii
Produse similare