TOP produse

FULFIL

Urmați-ne

Partener de călătorie

Himalaya Sensi White Fogfehérítő Gyógynövényes Fogkrém Érzékeny Fogakra 75 ml

Himalaya Sensi White Fogfehérítő Gyógynövényes Fogkrém Érzékeny Fogakra 75 ml
-29%

Himalaya Sensi White Fogfehérítő Gyógynövényes Fogkrém Érzékeny Fogakra 75 ml

Érzékeny fogak természetes védelme és fehérítése.
Növényi enzimtechnológián alapuló formula segít az érzékeny fogakat kémiai fehérítő nélkül fehérebben tartani és védőréteget képez a fogakon. Segít a fogínyérzékenység csökkentésében. Kellemes ízű, friss leheletet biztosít. Fluoridmentes...

Detalii
Pe stoc
984 Ft
699 Ft
Preț unitar: 9,32 Ft/ml
Început: 02.07.2021   În limita stocului!
Punct bonus: 7 Ft
Descriere

Himalaya sensi white gyógynövényes fehérítő fogkrém érzékeny fogakra 75 ml


 


Érzékeny fogak természetes védelme és fehérítése.
Növényi enzimtechnológián alapuló formula segít az érzékeny fogakat kémiai fehérítő nélkül fehérebben tartani és védőréteget képez a fogakon. Segít a fogínyérzékenység csökkentésében. Kellemes ízű, friss leheletet biztosít. Fluoridmentes.Használata:


alaposan mosd meg a fogad legalább naponta kétszer vagy fogorvosod javaslatának megfelelően! 6 éves vagy annál fiatalabb gyermek szülői felügyelet mellett mosson fogat borsónyi mennyiséggel! A fogkrémet ne nyelje le és fogmosás után alaposan öblögessen!Fő összetevők:  • Papaja (Papain): a papajában található enzim (papain) természetes fehérítő hatása miatt a fogzománcon található foltok eltávolítására alkalmas.

  • Ananász (Bromelain): az ananászban található enzim (bromelain) fellazítja a zománcra lerakódott lepedéket és szennyeződéseket.

  • Miswak (Salvadora persica): összehúzó tulajdonsággal rendelkezik, így feszesíti a fogínyt. Segít a fogínygyulladás és a fogínyvérzés megelőzésében.

  • Spenót (Spinacea oleracea): segít elzárni a fogzománc alatt található nyitott dentin csatornákat, mint a fogérzékenység elsődleges forrását, így segít az érzékeny fogak védelmében.

  • Szegfűszeg (Eugenia caryophyllata): antimikrobiális hatásának köszönhetően segít a kellemetlen szájszag elleni küzdelemben.

Info produs
Beszállító
Herbaház
Numar articol
6291107220543
Masa
121,2 g/db
Recenzii
Produse similare