TOP produkty

FULFIL

Sledujte nás

Cestovný partner

Microse vegyes ízű zizi 50 g

Microse vegyes ízű zizi 50 g

Microse vegyes ízű zizi 50 g

Meggátolja az irritációt és a kipirosodást, gombaellenes és antibakteriális összetevőinek köszönhetően véd a fertőzésekkel szemben.
Bővebben
Rendelhető
1 570 Ft
Egységár: 5,23 Ft/ml
Bonusový bod: 16 Ft

Termékleírás

Az AA Intimate mosakodó gél minden igényt kielégít, célja az intim területek védelme és megelőző gondozása.

Intim védelem és gondozás. Érzékeny intim higiénia. Enyhítés és védelem jellemzi, így ajánljuk minden érzékeny és allergiás bőrű nők számára! A bizonyított és hatékony hatóanyagok kombinációja, szigorú felügyelet mellett lett tökéletesítve, és a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően készült, a mindennapi rutinhoz.

Aktív összetevője: ecetsav, betain, D- pantenol. A D-pantenol - ellensúlyozza az irritációt és könnyíti a kényes intim területeket.

A terméket a Gdański  ( lengyel ) Egyetemi Klinikai Központ nőgyógyászati, onkológiai és endokrinológiai klinikájának szakembereivel együttműködve fejlesztették ki.

Miért javasoljuk?

A nyálkahártya szárításának megakadályozására - A betain optimális hidratálást biztosít, és védi az epidermiszt és a nyálkahártyákat a kiszáradástól. A tejsav biztosítja a belső területek megfelelő pH-ját, gombaellenes és antibakteriális összetevőkkel kölcsönhatásba lépve hozzájárul a fertőzések és a gyulladás elleni védelemhez.

 

Tudnivalók

EAN číslo
5900116019543

Vélemények

További ajánlataink